O nama

Ideja rodjena u mislima inženjera agronomije nakon višegodišnjeg praktičnog rada, pretvorena je u startap kompaniju 2017. godine.

Kancelarija za poljoprivredu AGRO LOGISTIC 032, sa sedištem u Čačku, osnovana je sa ciljem da unapredi poljoprivrednu proizvodnju Zapadne i Centralne Srbije, stavljajući akcenat na pomoći i podršci pri osnivanju i unapređenju srednjih i malih poljoprivrednih gazdinstava kroz pružanje stručnih saveta i usluga, kao i podršku organizatorima poljoprivredne proizvodnje kroz mentoring program zaposlenih.

Kroz petogodišnji razvoj naš rad je prepoznat kod značajnog broja organizatora poljoprivredne proizvodnje (zemljoradničkih zadruga i prerađivača) za koje smo osmislili poseban program podrške. Obezbeđujemo sledljivost poljoprivredne proizvodnje uz kvalitet, kvantitet i bezbednost primarnih proizvoda.

Poverenje nam je ukazalo veliki broj poljoprivrednih udruženja, sa kojima smo ostvarili partnerski odnos kroz pružanje seta usluga (savetodavno, administrativnih i tehničkih) i promovisanje njihovog rada širem poslovnom području.

Težimo ka podizanju svesti o koristi svih oblika udruživanja poljoprivrednih proizvodača i prerađivača, kako bi sa ujednačenim kvalitetom i povećanim kvantitetom proizvoda pronašli odgovarajuće tržište i na taj način povećali vrednost svojih proizvoda.

Danas naša kompanija posluje na teritoriji cele Republike Srbije uspostavljajući saradnju sa partnerima i organizacijama iz zemalja u okruženju.